Asker kaçağından dolayı aranıyordu. TikTok fenomeni Mükremin Gezgin evleniyor! İşte evleneceği o gizli kişi...

TikTok'ta çektiği videolar ile binlerce takipçiye ulaşan ve ardından birçok ameliyat geçirip kadın olmaya karar veren Mükremin Gezgin, son dönemde askerliğe çağrılmasıyla gündemdeydi. Sık sık videolar çekip bu durum ile ilgili isyan eden Gezgin, son paylaşımı ile takipçilerinin ağzını açık bıraktı. Asker kaçağından dolayı aranıyordu. TikTok fenomeni Mükremin Gezgin evleniyor! Görenler şaşıp kalıyor. İşte evleneceği o gizli kişi...

Son dönemde askerliğe çağrılmasıyla gündemde olan TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, hayatının teklifini aldı. Son paylaşımında evlilik teklifi alan Gezgin, sevinçten ne yapacağını şaşırdı. O anları izleyen sosyal medya kullanıcıları ise adeta şok geçirdi.

ASKER KAÇAĞIYDI... EVLENME TEKLİFİ ALDI!

'Kadınım ben kadın' sözleriyle tanınan TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, son olarak sosyal medya hesaplarından askere çağrıldığını söylemişti. Hakkında yakalama emri çıkarılan fenomen evlilik teklifi aldı.

yeni-proje-2024-04-17t152620-077.jpg

Askere çağrıldığını "Ayın 17'sinde 'Kadınım, kadınım' diye şarkım çıkıyor. Ben ayın 19'unda nasıl askere gideceğim" sözleriyle açıklayan ve hakkında yakalama emri çıkarıldığını söyleyen Mükremin Gezgin, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinden evlilik teklifi aldı.

GÖRENLER ŞAŞIP KALDI

Gezgin, sevgilisinin kendisine evlilik teklif ettiği anları TikTok hesabından paylaştı. Videoda, sevgilisi Çelebi'nin evlilik teklifini gören Mükremin Gezgin'in duygusal anları yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN