Aşk-ı Memnu'nun ünlü oyuncusundan kötü haber! Nebahat Çehre apar topar hasteneye kaldırıldı. Menajerinden ilk haber geldi

Aşk-ı Memnu'nun ünlü oyuncusundan kötü haber! Nebahat Çehre apar topar hasteneye kaldırıldı. Menajerinden ilk haber geldi

Bir dönemin en popüler dizilerinden olan Aşk-ı Memnu'da yer alan ve başarılı oyunculuğuyla herkesten alkış toplayan ünlü oyuncu Nebahat Çehre’den hayranlarını korkutan bir haber geldi. Usta oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Sevenleri hastaneye akın ederken Çehre'nin menajerinden ilk haber geldi. İşte Nebahat Çehre'nin son sağlık durumu...

Türk televizyon tarihinin en çok sevilen dizilerinin başında gelen Aşk-ı Memnu'nda yer alan usta oyuncu Nebahat Çehre'den kötü haber geldi. Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Sevenleri hastaneye akın ederken ünlü oyuncunun menajerinden ilk haber geldi.

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Aşk-ı Memnu dizisinde 'Firdevs Yöreoğlu' karakteriyle hafızalara kazının usta oyuncu Nebahat Çehre'den kötü haber geldi. Ünlü oyuncu geçirdiği sağlık sorunu nedeniyle apar topar hastaneye kaldırıldı.

yeni-proje-2024-05-08t112211-862.jpg

MENAJERİNDEN İLK HABER GELDİ! SEVENLERİ RAHAT BİR NEFES ALDI

Snobmagazin'in haberine göre, sevenlerini korkutan Çehre'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Nebahat Çehre'nin sağlık durumunu menajeri Selçuk Kaya sosyal medya hesabında paylaştığı mesajda "Değerli oyuncumuz Nebahat Çehre'nin sağlık durumu iyidir. Kendisi evinde dinleniyor. Arayan soran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda yeni projelerde görüşmek dileğiyle... Sevgiler..." ifadeleriyle duyurdu.

NEBAHAT ÇEVRİ KİMDİR?

Nebahat Çehre'nin hayatı, Türk sinemasının ve televizyonunun önemli isimlerinden biri olarak tarih sayfalarında yerini almıştır. Samsun'da 15 Mart 1945 tarihinde doğan Çehre, dört çocuklu bir ailenin tek kızı olarak büyümüştür. 1961'de Yaban Gülüm adlı filmle sinema dünyasına adım atan Nebahat Çehre, kısa sürede tanınmış ve 1964 yılında ünlü yönetmen Yılmaz Güney ile tanışmıştır. Güney'in yönettiği Kemalı Zeybek filminde rol alarak dikkatleri üzerine çekmiş ve sinema dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

yeni-proje-2024-05-08t112155-739.jpg

30 Ocak 1967'de Yılmaz Güney ile evlenen Çehre, bu evlilik süresince kameralardan uzak kalmış ancak oyunculuk kariyerine ara vermemiştir. Boşanma sonrası yeniden ekranlara dönen Nebahat Çehre, ikinci evliliği sırasında da kısa bir ara verdikten sonra tekrar televizyon dünyasına adım atmıştır. Sahne ve ekranlardaki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Çehre, genç nesil tarafından Aşk-ı Memnu dizisiyle tanınmıştır.

Çehre'nin sanat dünyasındaki etkisi sadece oyunculukla sınırlı kalmamıştır. Sezen Aksu'nun Büklüm Büklüm adlı şarkısını seslendirmesiyle müzik dünyasında da önemli bir iz bırakmış ve büyük beğeni toplamıştır. Uzun ve başarılı kariyeri boyunca birçok projede yer alan Nebahat Çehre, Türk sinemasına ve kültürüne katkıda bulunmuş ve unutulmaz bir isim olarak anılmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN