Hafter güçlerinden Mitiga Havalimanı'na roketli saldırı

Hafter güçlerinden Mitiga Havalimanı'na roketli saldırı

Libya'nın doğusundan silahlı güçlerin lideri Hafter'e bağlı güçler, başkent Trablus'taki Mitiga Havalimanı'na roketli saldırı düzenledi. Trablus'un dış dünyaya açılan tek kapısı kabul edilen Mitiga Havalimanı, Hafter milisleri tarafından daha önce de pek çok kez roket saldırılarına maruz kalmıştı.

Libya'nın doğusundaki silahlı güçlerin lideri Halife Hafter milislerinin, başkent Trablus'taki Mitiga Havalimanı'na roketli saldırı düzenlediği bildirildi.

DETAYLI BİLGİ PAYLAŞILMADI

Libya El-Ahrar Televizyonu'nun haberine göre, Hafter milisleri Mitiga Havalimanı ve çevresine roketli saldırı düzenledi. Haberde saldırının can kaybı, yaralanma ya da nasıl bir hasara yol açtığına ilişkin bilgi verilmedi.

NE OLMUŞTU?

Trablus’un dış dünyaya açılan tek kapısı kabul edilen Mitiga Havalimanı Hafter milisleri tarafından daha önce de pek çok kez roket saldırılarına maruz kalmıştı. Bu saldırılar nedeniyle havalimanında uçuşlar pek çok kez durdurulmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN