Hadi Be Oğlum oyuncuları kimler? Hadi Be Oğlum konusu ne? İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un filminin bilinmeyenleri

Hadi Be Oğlum oyuncuları kimler? Hadi Be Oğlum konusu ne? İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un filminin bilinmeyenleri

Hadi Be Oğlum filminin konusu nedir? Hadi Be Oğlum oyuncuları kimler? sorularının yanıtlarını haberimizde aktardık. Koronavirüs (corona virüs) salgın hastalığına önlem maksadıyla dizi yapımcıları çekimlerini durdurunca, televizyon kanalları her akşam yerli ve yabancı filmler yayınlamaya başladı.

'Hadi Be Oğlum filminin oyuncuları kimler?', 'Hadi Be Oğlum konusu ne?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Bülra Develi'nin yer aldığı, yönetmenliğini Bora Egemen'in yaptığı dizi, sinemada vizyona girdiği dönemde kamuoyunu bir hayli meşgul etmişti. Bu akşam Fox TV'de 'Savaşçı' dizisinin yerine yayınlanacak Türk filmi 'Hadi Be Oğlum' ile ilgili bilgiler merak ediliyor. 

HADİ BE OĞLUM FRAGMANI

HADİ BE OĞLUM NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

15 Şubat 2018'de vizyona giren Hadi Be Oğlum filmi, sinema salonlarında 928 bin 794 kişi tarafından görüntülendi. Hadi Be Oğlum filminin IMDB puanı ise 10 üzerinden 7.1 olarak gerçekleşti.

HADİ BE OĞLUM KONUSU NEDİR?

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da yalnız hisseden Ali'nin en büyük isteği ise, oğlunun onu anladığını bilmektir. Babasının, annesinin ve sevdiği kadının anılarının yükünü de içinde taşıyan acılı babanın oğluna duyduğu sevgi, ikisinin de hayatını şekillendirecektir...

HADİ BE OĞLUM OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını 25 Film'in üstlendiği, senaryosunu Fırat Parlak yazdığı, müziklerini Fahir Atakoğlu'nun yaptığı, yönetmen koltuğunda Bora Egemen'in oturduğu Hadi Be Oğlum filminin oyuncu kadrosunda; Kıvanç Tatlıtuğ (Ali Kaptan), Alihan Türkdemir (Efe), Büşra Develi (Leyla), Feridun Düzağaç (Feridun), Yücel Erten (Haşmet), Yıldız Kültür (Güner) gibi isimler yer alıyor.

HADİ BE OĞLUM NEREDE ÇEKİLDİ?

Hadi Be Oğlum filminin çekimleri, Antalya'nın turistik ilçesi Kaş'ta gerçekleştirildi.

HADİ BE OĞLUM AFİŞ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN