Ankara Gölbaşı'nda kan donduran cinayet: 2 ölü 2 yaralı

Ankara Gölbaşı'nda kan donduran cinayet: 2 ölü 2 yaralı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda karı-koca bıçaklanarak öldürüldü, çiftin çocukları yaralandı. Öldürülen çiftin yeğeni olduğu belirlenen zanlı, kan izleri takip edilerek 3 kilometre mesafedeki mezarlıkta yarı baygın halde yakalandı.

Ankara' Gölbaşı'nda akşam saatlerinde iki kişinin öldürülmesi ve iki kişinin de yaralanması olayının ardından soruşturma başlatan polis, cinayet zanlısını yerdeki kan izlerinden yaklaşık 3 kilometre takip ettikten sonra yakaladı.

Gölbaşı Şafak Mahallesi Şehit Selami Atabey Caddesi 850 sokaktaki bir apartman dairesinde kavga olduğu yönünde ihbar alan Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine gitti. 

ANNE BABA ÖLDÜ ÇOCUKLARI YARALANDI

Polis, evde koridor ve mutfak kapısı girişinde Abdullah Maral (43) ile Suna Maral'ın (42) cesetlerini buldu. Boğaz ve sırt bölgesinde çeşitli yerlerinden bıçaklanan çiftin yaralanan çocukları Eray Maral (20) ve Gizem Nur Maral (9) hastaneye kaldırıldı.

POLİS KAN İZLERİNİ TAKİP EDEREK BULDU

Olayın ardından soruşturma başlatan ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, öldürülen çiftin yeğeni M.U'nun kısa süre önce binadan koşarak uzaklaştığını öğrendi. Çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran polis, yerdeki kan izlerini takip etmeye başladı. Yaklaşık 3 kilometre iz süren polis, katil zanlısını Gölbaşı Mezarlığı içerisindeki çalılıklar arasında yarı baygın şekilde yakaladı.

Hastanede bir süre psikolojik tedavi gören zanlının, geçen yıl da babasını bıçakla yaraladığı öğrenildi.

Öte yandan olayda yaralanan Eray Maral'ın Gazi Hastanesinde, Gizem Nur Maral'ın ise Gölbaşı Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Haberi alır almaz olay yerine gelen Abdullah M. ve Suna M.’nin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Acılı aileleri emniyet ve sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan cinayetin ardından olay yerine gelen savcının incelemeleri sonrasında Abdullah M. ve Suna M.’nin cansız bedenleri cenaze aracınaalınarak Adli Tıpa gönderildi.

ANKARA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN