Yenikapı-Yalova vapurunda korku dolu anlar! Beşik gibi sallandı, onlarca araç zarar gördü

Yenikapı-Yalova vapurunda korku dolu anlar! Beşik gibi sallandı, onlarca araç zarar gördü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'un da aralarında bulunduğu çok sayıda il için sarı alarm vermişti. Kentte etkili olan yağmur ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Hızını artıran rüzgar Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Çok sayıda aracın camı kırılırken göçükler de meydana geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli rüzgar ve yağmur uyarısı sonrasında birçok kentte yaşam olumsuz etkilendi. Dünden beri İstanbul'da etkisini sürdüren yağmur ve rüzgar, ara ara şiddetini artırdı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşandı.

9094384.jpg

ARAÇLARIN CAMI KIRILDI

Şiddetli rüzgarın etkisiyle yükselen dalgalar vapurda bulunan bazı araçların camının kırılmasına ve göçük oluşmasına neden oldu.

9094379.jpg

9094378.jpg

9094377.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN