Türkiye'yi kahreden haber az önce geldi! Türkiye haritası koyu kırmızıya döndü: Şimdiden herkese geçmiş olsun

Türkiye'yi kahreden haber az önce geldi! Türkiye haritası koyu kırmızıya döndü: Şimdiden herkese geçmiş olsun

Tüm Türkiye’yi ilgilendiren o haber az önce geldi. Türkiye haritası adeta kırmızıya bürünürken önümüzdeki günlerde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte konuya ilişkin kaynakların aktardığı bilgiler…

ZEYNEP ORHAN

Geçtiğimiz yaz son yılların en sıcak yaz mevsimlerinde biri olarak tarihe geçerken bu yaz çok daha ciddi sıcaklarla karşı karşıya kalacağımız bilgisi paylaşıldı. Özellikle kış mevsimini tam anlamıyla gelmemesi, sıcakların erkenden gün yüzüne çıkması mevsimlerdeki değişimi gözler önüne sererken bir de önümüzdeki yaz için yapılan tahminler gerçekleri bir kez daha gösterdi. Meteorolojik kaynaklar 2024 yılının yaz mevsimine değerlendirdi.

sicak2.jpg

NORMALDEN DAHA SICAK GEÇECEK

Sosyal medya üzerinden sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan “Hava Forum” sayfası yeni bir paylaşım yaptı. Merakla beklenen 2024 yazına ilişkin yeni bilgilendirmelerde bulunan meteorolojik kaynak, “kahreden haber” diyerek açıkladı.

i.jpg

Yapılan tahminler kapsamında 2024 yaz mevsiminin normalden daha sıcak olacağı bilgisi paylaşıldı. Öte yandan Afrika sıcak hava dalgasının bu sene ülkeyi daha çok ziyaret edeceği aktarıldı. Hava Forum sayfası paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kahreden haber geldi: Tahminlere göre; 2024 yaz mevsimi normallere göre daha sıcak geçecek. Afrika sıcak hava dalgası bu yaz ülkemizi daha sık ziyaret edecek. Herkese şimdiden kolay gelsin...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN