Türkiye'nin en zehirli yılanı! Kapıya dayanan dev yılan dehşet saçtı, 150 kişiyi hastanelik etti... O ilimizde istila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Kapıya dayanan dev yılan dehşet saçtı, 150 kişiyi hastanelik etti... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başladı. Gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Kapıya dayanan dev yılan dehşet saçtı. Tek ısırığı ile 150 kişiyi hastanelik edebiliyor. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer herkesi korkuttu. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Dev yılan adeta dehşet saçtı. Tek ısırığı ile 150 kişiyi hastanelik etti. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı. Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Paylaşılan son görüntüler ise herkesi şoke etti. Şehrin göbeğinde yılan paniği. Görenlerin ağzı açık kaldı.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Türkiye El Nino'nun etkisi altına girmiş durumda. Birçok kentte sel ve su baskınları yaşanırken Doğu Anadolu ve Gündeydoğu'da aşırı sıcaklıklar devam ediyor. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkarken yılan vakaları hızla artmaya başladı. Özellikle yağış ve sıcaklıklarla birlikte yılanların daha da artacağını öngörülüyor. Paylaşılan görüntüler ise herkesi korkuttu.

gfgf-16.jpg

TEK ISIRIĞI İLE 150 KİŞİYİ HASTANELİK EDEBİLİYOR

Hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılanlar adeta topraktan fışkırıyor. İstanbul'un ardından bu seferde Kocaeli'de zehirli engerek yılanı görüldü. Dev yılanın boyu 150 santimetreye kadar çıkıyor. Tek ısırıklarındaki zehir ise 100 ila 150 arasındaki insanı öldürebiliyor.

gfgfgf-2023-06-14t124219-414.jpg

UZMANLAR ACİL DURUM İLAN ETTİ: İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Yetkililer havaların daha da ısınacağını ve yılan vakaların hızla artacağını belirtti. Özellikle yerleşim yerlerinde sıkça yılan vakaların görülebileceğini belirten uzmanlar, bölge halkı yılan saldırılarına karşı uyardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN