Erdoğan: Gündemimizde enflasyonu düşürmek var

Erdoğan: Gündemimizde enflasyonu düşürmek var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane'de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmasında "Biz 2 seçim arasında ağız değiştirenler değiliz biz sözünün eri bir partiyiz. Gündemimizde enflasyonu düşürmek, hayat pahalılığını sonlandırmak var." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane'de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında muhalefete yüklenen Erdoğan, "Biz meydanlarda verdiği sözü Ankara'ya dönünce unutanlardan değiliz. Biz 2 seçim arasında ağız değiştirenler değiliz biz sözünün eri bir partiyiz. Biz sözünü senet olarak kabul eden bir ittifakız." ifadelerini kullandı. Enflasyona yönelik açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Gündemimizde milletimizin sıkıntılarını çözmek, dertlerine derman olmak var. Gündemimizde enflasyonu düşürmek, hayat pahalılığını sonlandırmak var." diye konuştu.

7325006.jpg

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

Tarihi oy oranıyla bize sahip çıkan Gümüşhane'ye teşekkür ediyorum. Bizimle omuz omuza yürüdüğünüz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Tarihimizin en kritik seçimlerinde sizler bize inandınız. Güveninizi de Türkiye ikincisi olarak gösterdiniz. Hiçbir karanlık plan ve iftiranın aramızdaki muhabbeti sarsamayacağını ispat ettiniz. Seçimlerde sadece 7'li koalisyon masasını devirmediniz, Pensilvanya'dan Kandil'e tüm destekçilerini de sandığa gömdünüz. Milli beka dediniz, teröre geçit yok dediniz. Terör örgütlerini yerle yeksan ettiniz. Sırtını dayayanlara unutamayacakları bir ders daha verdiniz. O günden beri kendilerini toparlayamadılar. 28 Mayıs'tan bu yana kendilerine gelemediler. Hala birbirleriyle dövüşüyorlar. Yaşadıkları şoku atlatamadılar.

"BİZ 2 SEÇİM ARASINDA AĞIZ DEĞİŞTİRENLER DEĞİLİZ"

Gümüşhane Belediyemiz ile millet bahçesinden pazar yerlerine 26 ayrı yatırımı sizlerin istifadesine sunuyoruz. Üniversitemize ait meslek yüksek binasını ve yurt binasını resmi olarak bugün hizmete açıyoruz. Bu yatırımların şehrimize hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum. Bu tesislerin inşasında emeği geçen tüm çalışanlara şükranlarımı sunuyorum. Özellikle turizm alanında tabi güzellikleri ve tarih hazinesiyle Gümüşhane ciddi bir potansiyele sahip. Bunların harekete geçirilmesi için şehrimizi yeni projelerle destekleyeceğiz. Bunları söylerken CHP genel başkanı gibi laf olsun diye söylemiyoruz. Onlar şu anda kendi aralarında birbirine girdiler. Bay bay Kemal'den bir şey olmaz. Biz meydanlarda verdiği sözü Ankara'ya dönünce unutanlardan değiliz. Biz 2 seçim arasında ağız değiştirenler değiliz biz sözünün eri bir partiyiz. Biz sözünü senet olarak kabul eden bir ittifakız. Cumhur İttifakı olarak partilerimiz verdikleri sözün arkasında durdular. Neyi taahhüt etmişsek onu da yerine getirdik. 21 yılda 32 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık.

7325010.jpg

14 ve 28 Mayıs seçimleri çok partili demokrasi tarihimizin en önemli seçimlerindendir. Türkiye bu seçimlerde aynı zamanda gelecek asrının nasıl olacağına karar vermiştir. 28 Mayıs'tan bu yana muhalefette tartışmaların ardı arkası kesilmiyor. İlk seçimin üstünden 8 hafta geçti, 7'li koalisyon masasından bir kişi bile istifa etmedi. Kazanamazsam bırakırım diyenlerde bir tanesi bile siyaseti bırakmadı. İki seçimde de başarısız oldular, yenilgiye uğradılar, açıkça kaybettiler. Fakat hezimetlerini başarı gibi, yenilgilerini zafer gibi pazarlamaktan hala vazgeçmediler.

"GÜNDEMİMİZDE ENFLASYONU DÜŞÜRMEK VAR"

Biz yol haritamızı muhalefete göre çizmiyoruz. Bizim gündemimizde depremzedelerimiz var, deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması var. Gündemimizde milletimizin sıkıntılarını çözmek, dertlerine derman olmak var. Gündemimizde enflasyonu düşürmek, hayat pahalılığını sonlandırmak var.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (32)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
32 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN