Sinan Oğan’ın kafasındaki soru işaretleri kalktı! Destekleyeceği isim sızdırıldı! O ismi duyan herkes şaştı kaldı!

Sinan Oğan’ın kafasındaki soru işaretleri kalktı! Destekleyeceği isim sızdırıldı!  O ismi duyan herkes şaştı kaldı!

2. tur seçimleri için nefesler tutuldu. Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın destekleyici isim ise seçimin seyri açısından önemli bir yere sahiptir. Sinan Oğan’ın kafasındaki soru işaretleri ortadan kalktı. Destekleyeceği isim nihayet belli oldu. İşte Sinan Oğan'ın destekleyeceği o isim…

14 Mayıs seçimlerinde adayların üstünlük sağlayamaması nedeniyle ikinci tur seçimleri için heyecan zirveye ulaştı. %50+1 oyu alan adayın cumhurbaşkanı adayı olacağı bilinirken seçimlerin kritik ismi Ata ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan oldu. Haberler.com GYY Av. Bedia Teymur’un aktardığı bilgiler kapsamında Sinan Oğan’ın aklındaki ismin belli olduğu aktarıldı. Ümit Özdağ Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanamayacağını düşünmesi üzerine Erdoğan ve Oğan görüşmelerinin de olumlu sonuçlanması ise isimlerde netlik sağlandığını gösterdi. İşte Sinan Oğan'ın destekleyeceği o isim…

OY ÜSTÜNLÜĞÜ SAĞLAYAN CUMHURBAŞKANI OLACAK

14 Mayıs seçimlerinin ardından 2. tur seçimleri için gözler 28 Mayıs tarihine çevrildi. 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında bir seçim süreci gerçekleştirilecek. Fazla oyu alan aday ise cumhurbaşkanı olacak.

sinan-ogan-erdogan.jpg

SİNAN OĞAN KİMİ DESTEKLEYECEK?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kilit ismi Sinan Oğan’ın destekleyeceği ismi yeni cumhurbaşkanı adayı olacağı belirtiliyor. Kulislerden alınan bilgi doğrultusunda akıllardaki ismi henüz netlik kazanmadığı aktarıldı. Ancak Kılıçdaroğlu ve Özdağ görüşmesinden sonra Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'nun seçim kazanabileceğine dair olan inancını olmadığı aktarıldı. Özdağ'ın bu durumu parti görüşmesinde dile getirdiği aktarılırken Erdoğan'a daha sıcak bakıldığı söyleniyor. Sinan Oğan ve Erdoğan arasında geçen görüşmenin ardından bir sonraki görüşmenin AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile yapılması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN