Savaş Ay'ın miras davasında karar verildi

Savaş Ay'ın miras davasında karar verildi

Gazeteci Savaş Ay 2011 yılında vefat etmeden önce vasiyetnamesinde tüm mirasını ilk eşinden olan oğlu Ulaş Can Ay'a bırakmıştı. İkinci eşinden olan kızı Sanem Dolun Ay, 10 yıl önce vasiyetnamenin iptali ve mirasın adil bir şekilde dağıtılması için 'terekenin tespiti' davası açtı. Mahkeme, Ay'ın banka hesabında bulunan paraların mirasçıları olan Ulaş Can Ay ve Sanem Dolun Ay arasında eşit şekilde paylaştırılmasına karar verdi.

Gazeteci Savaş Ay'ın 2011 yılında vefat etmesi üzerine mirasıyla ilgili dava 10 yıl sonra karara bağlandı.

Savaş Ay, Halktv'in haberine göre, 2011 yılında vefat etmeden önce vasiyetinde tüm mirasını ilk eşinden olan oğlu Ulaş Can Ay'a bırakmıştı. İkinci eşinden olan kızı Sanem Dolun Ay, vasiyetnamenin iptali ve mirasın korunması ve adil bir şekilde dağıtılması için 'terekenin tespiti' için açtığı davayı kazandı.

Karara göre, Savaş Ay'ın banka hesabındaki paralar mirasçılar arasında eşit olarak paylaştırılılacak.

Savaş Ay, 2011 yılında gırtlak kanserine yenilerek hayatını kaybetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN