Meteoroloji’den 60 il için turuncu felaket uyarısı! Gök yarılacak: Fırtına, sel, yağmur geliyor

Meteoroloji’den 60 il için turuncu felaket uyarısı! Gök yarılacak: Fırtına, sel, yağmur geliyor

Meteoroloji 60 il için Kırk İkindi yağmurları uyarısı yaptı. O illerde yaşayan vatandaşlar dikkat! Yoğun yağış hayatı durma noktasına getirecek. Tatil ve düğün planı olanları kötü bir gün bekliyor. 3 gün boyunca etkili olacak yağışlar konusunda uyarılar peş peşe geldi. İşte 14 Haziran 2023 Çarşamba hava durumu tahminleri

Kırk İkindi yağışları bu kez tüm Türkiye’yi esir alacak. Yağışlar sel baskınlarını da beraberinde getirirken Meteoroloji’den 60 il için yoğun yağış uyarısı geldi. 2 gün boyunca 60 şehirde aralıksız Kırk İkindi yağmurları yağacak.

METEOROLOJİ’DEN 60 İL UYARISI

Meteoroloji 60 il için kırmızı alarm verdi. Mayıs ve Haziran aylarında başlayan sağanak yağış Cuma gününe kadar devam edecek. Kırk İkindi yağışları bu kez 60 il de etkisini gösterecek.

img-2441.jpeg

60 İLİ KIRK İKİNDİ YAĞIŞLARI ESİR ALACAK

Hava Forum tarafından yapılan uyarıda, “Çarşamba 60 şehirde aralıklarla yağmur bekleniyor. Yağışlar iç kesimlerde kırk ikindi yağışları şeklinde genellikle 14:00-19:00 arası görülecek. Perşembe biraz mola veriyoruz. Cuma ise önce bir ısınma var sonrasında ise yeni bir yağışlı hava dalgası bekliyoruz...Hava hareketli...” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN