Meteoroloji’den 48 saat uyarısı! 10 ilde kıyamet kopacak: 48 saatte 30 bin şimşek çakacak

Meteoroloji’den 48 saat uyarısı! 10 ilde kıyamet kopacak: 48 saatte 30 bin şimşek çakacak

Meteoroloji’den 48 saat uyarısı geldi. Sıcak havaların yerini sağanak yağış ve gök gürültüsü alacak. 10 il ve çevresi için uyarılarda bulunan Meteoroloji, yoğun şimşek olayınının yaşanacağını bildirdi. Hafta sonu dışarı çıkmayın

Bunaltıcı sıcak havaların yerini sağanak yağış alacak. 10 il ve çevresi için peş peşe uyarılar yapan Meteoroloji 48 saat uyarısı yaptı. Saniyede 30 bin şimşek çakacak

img-2587.jpeg

SANİYEDE 30 BİN ŞİMŞEK ÇAKACAK

Temmuz ayında sıcaklık derecesi yükselirken Meteoroloji’den 48 saat uyarısı geldi. O illerde yaşayanlar dikkat. Hava Forum tarafından yapılan uyarılarda sağanak yağış ve şimşek aktivitesi için hafta sonu uyarısı yapıldı.

img-3379.jpeg

O İLDE YAŞAYANLARA 48 SAAT UYARISI

10 il ve çevresi için Hava Forum, “İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Düzce, Bolu, Karabük, Bartın, Kastamonu çevrelerinde önümüzdeki 48 saat içerisinde 30 Bin şimşek aktivitesi bekliyoruz...” paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN