Meteoroloji uzmanı Çarşamba günü için uyardı! Dışarıda çalışanlar için, "Bir daha bu değerleri görmeyeceğiz" dedi

Meteoroloji uzmanı Çarşamba günü için uyardı! Dışarıda çalışanlar için, "Bir daha bu değerleri görmeyeceğiz" dedi

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Çarşamba günü havaların aşırı ısınacağını, dışarıda çalışan işçiler için görülmeyecek derecede sıcaklık olacağı konusunda uyardı.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Çarşamba günü yaşanan aşırı sıcak havanın iş yerlerinin yeni bir formül bulması gerektiğini belirtti

DIŞARIDA ÇALIŞANLAR İÇİN YENİ BİR FORMÜL

gfdgfdgfd.jpg

Ökten, insanların işe sabah gidip akşam dönmelerinin risk oluşturmayacağını ancak dışarıda çalışanların bu durumdan daha fazla etkilenebileceğini söyledi. Bu gibi durumlar için bir çözüm formülü bulunması gerektiğine vurgu yaptı.

Kerem Ökten, Çarşamba günkü aşırı sıcaklık olayının nadir bir durum olduğunu ifade ederek, gelecekte bu tür sıcaklık değerlerini tekrar yaşamayacağımızı dile getirdi. Ancak, dışarıda çalışanların güvenliği ve sağlığı için böyle durumlarla başa çıkabilecek bir planın olması gerektiğini önerdi. Aynı zamanda, işyeri sahiplerine de seslenen uzman, vicdanlarını dinleyerek çalışanların sağlığını ve güvenliğini ön planda tutmaları gerektiğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN