Kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar! Meteorolojiden uyarı geldi: Çarşamba gününden itibaren başlıyor

Kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar! Meteorolojiden uyarı geldi: Çarşamba gününden itibaren başlıyor

Ülke genelinde hava sıcaklıkları, mevsim normallerinin üzerinde seyrederek sıcaklık rekorları kırmaya devam ediyor. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yarı geldi. Çarşamba gününden itibaren başlıyor! Kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar...

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği konusunda uyarılarda bulundu.

HAFTA SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre, Çarşamba gününden itibaren Muğla'da sıcaklıkların artması bekleniyor. Özellikle hafta sonuna kadar devam etmesi tahmin edilen sıcak hava dalgasıyla birlikte Muğla'da hava sıcaklıklarının 26, 23, 24 ve 27 derece arasında seyredeceği öngörülüyor.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafında yapılan uyarıda “Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre; Muğla genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklarının artmaya devam etmesi beklenmektedir. Muğla’da Çarşamba günü 26, Perşembe 23, Cuma 24 ve Cumartesi günü de hava sıcaklığının 27 derece dolayında seyretmesi bekleniyor. Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN