Korhan Berzeg 10 aydır aranıyordu: Kıyafet ve kemik parçaları bulundu

Korhan Berzeg 10 aydır aranıyordu: Kıyafet ve kemik parçaları bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Haziran ayında kaybolan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu tahmin edilen kıyafet ve kemik parçaları bulundu.

Balıkesir Valiliği, 17 Haziran 2023'te kaybolan Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen banka ve kimlik kartları ile kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğunu açıkladı. Berzeg, sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamamıştı.

KAYBOLDUĞU GÜNKÜ KIYAFETE BENZİYOR

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'nde, kaybolan Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen eşyaların bulunduğu yer, Berzeg'in evine yaklaşık 3.500 metre uzaklıkta, engebeli ve ormanlık bir dere yatağında keşfedildi. Köylü vatandaşlar tarafından 23 Nisan 2024 tarihinde bulunan bu eşyalar, Berzeg'in kaybolduğu gün giydiği kıyafetlere ve fiziksel özelliklerine uyan parçalar içeriyordu. Bulunan eşyalar arasında Berzeg'e ait banka ve kimlik kartları da yer alıyordu.

Korhan Berzeg için başlatılan arama çalışmaları, bulguların ortaya çıkmasıyla yeni bir boyut kazandı. İncelemelerin sürdüğü bölgede yetkililer, bulunan kemik parçalarının kimliğinin tespiti için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN