Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 39 vekil tepkisi: Allah CHP'lilere sabır versin

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 39 vekil tepkisi:  Allah CHP'lilere sabır versin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde CHP listesinden seçime giren Millet İttifakı partilerinden 39 ismin milletvekili seçilmesine tepki gösterdi. Erdoğan, "Gazi’nin hürmetine halen CHP’ye oy veren vatandaşlarımıza Allah sabır versin." dedi.

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne CHP listesinden giren Millet İttifakı partilerinden İYİ Parti, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Türkiye Değişim Partisi'nden 39 isim milletvekili seçilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Toplam oyları %1’i dahi bulmayan tabela partilerinin sevincini anlıyoruz. Onlar siyasi tarihimizin en büyük tokatçılığına imza atarak CHP’den 39 milletvekili kopardılar." dedi. Erdoğan, "Gazi’nin hürmetine halen CHP’ye oy veren vatandaşlarımıza Allah sabır versin." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın paylaşımı şöyle;

"CHP Genel Başkanı son seçimlerdeki pazarlıklarıyla, siyasi parti kurmayı, kimi uyanıkların gözünde adeta bir “yatırım aracı” haline getirdi. 28 Mayıs öncesinde iyi-kötü bir partisi olan herkes CHP Genel Başkanı'ndan ya Cumhurbaşkanı yardımcılığı ya da bir bakanlık sözü aldı. Toplam oyları %1’i dahi bulmayan tabela partilerinin sevincini anlıyoruz. Onlar siyasi tarihimizin en büyük tokatçılığına imza atarak CHP’den 39 milletvekili kopardılar. Meselenin daha trajikomik yanı; birkaç hafta önce 39 milletvekilini diğer partilere altın tepsiyle sunan bu zatın, yaşadıklarından hiç ders çıkarmadan bugün 16’lı masa kurmaktan bahsetmesidir. “Tıpış tıpış” diyerek CHP seçmenine zorla oy verdirdiği tabela partilerine anlaşılan 10 yeni tabela partisi daha ekleyecek… Ne diyelim… Gazi’nin hürmetine halen CHP’ye oy veren vatandaşlarımıza Allah sabır versin."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (28)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
28 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN