İstanbul'da faili meçhul kadın cinayeti: Evinde boğulmuş halde bulundu

İstanbul'da faili meçhul kadın cinayeti: Evinde boğulmuş halde bulundu

Başakşehir’de yaşayan yabancı uyruklu bir kadın, evinde boğulmuş halde ölü olarak bulundu. Kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye'de artan şiddet sarmalı, cinsiyet eşitsizliği ve cezasızlık politikası nedeniyle yaygınlaşan kadın cinayetlerinin sonuncusu, İstanbul'un Başakşehir ilçesi Güvercintepe Mahallesi Akyürek Sokak üzerinde, dün akşam meydana geldi.

E.D. (35) isimli yabancı uyruklu kadının çocukları, annelerini evde bulamadıklarını komşularına söyledi. Bunun üzerine eve giren komşu, E.D.’yi yerde hareketsiz şekilde buldu. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Sağlık ekipleri yaptığı incelemelerde E.D.’nin boğularak öldürüldüğünü tespit etti. Polis ekipleri sokağın bir kısmını güvenlik şeridi ile kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri evde incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmanın ardından kadının cesedi cenaze aracına bindirilerek Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Konu ile ilgili polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN