Fragman bitti film başlıyor! Meteoroloji'den o gün sakın evden çıkmayın uyarısı... Asıl cehennem şimdi başlıyor

Fragman bitti film başlıyor! Meteoroloji'den o gün sakın evden çıkmayın uyarısı... Asıl cehennem şimdi başlıyor

Sıcak hava tüm dünyayı etkisi altına alırken uzmanlardan açıklamalarda peş peşe geldi. Herkes o tarihe dikkat kesildi. Ortalık kasıp kavrulacak. Kimse dışarı çıkmasın. İşte meteoroloji uzmanından gelen o açıklamalar…

Hem Türkiye hem de dünya sıcak havaların etkisi altına girerken Uzmanlardan da uyarılar gelmeye devam ediyor. Aşırı sıcaklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtilirken Prof. Dr. Orhan Şen, o tarihi işaret ederek herkese uyardı. İstanbul, İzmir Ege ve Akdeniz sahilleri için uyarılar peş peşe geldi. İşte meteoroloji uzmanından gelen o açıklamalar…

FRAGMAN BİTTİ SICAKLAR GELİYOR

Aşırı sıcak havalara dikkat çeken Prof. Dr. Orhan Şen, Çarşamba gününü işaret ederek işi olmayan kimsenin dışarı çıkmaması gerektiğini söyledi. Şen, "Çarşamba günü işiniz yoksa dışarı çıkmayın. İstanbul, İzmir, Ege ve Akdeniz sahilleri dahil" ifadeleri ile tüm vatandaşları tek tek uyardı.

sicak-hava-3.jpg

Mevsim normallerinin üzerinde devam eden hava sıcaklıkları hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kavurucu sıcaklardan bunalan vatandaşlar klimalı ortamlara kendini atarken gölge arayışları da devam ediyor. Özellikle sahil kesiminde görülen yüksek sıcaklıklar vatandaşları kasıp kavuruyor.

Sıcak havaların etkisini sürdüreceği belirtilirken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, Çarşamba gününü işaret ederek herkesin dikkatli olması gerektiğini söyledi. Özellikle İstanbul, İzmir Ege ve Akdeniz sahilleri de dahil olmak üzere tüm yurtta sıcak havanın etkisinin görüleceğini belirten Şen, ısı çarpmasının geri dönülemez sonuçları olduğunun altını çizdi. Çarşamba günü dışarı çıkacaklara tavsiyelerde bulunan Şen, "Çarşamba günü dışarı çıkacaklar, şapka gözlük ve açık renk bol elbise giysinler" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN