Burası Amerika değil Kocaeli! Fabrikada 3 erkek işçi ile 1 kadınla…

Burası Amerika değil Kocaeli! Fabrikada 3 erkek işçi ile 1 kadınla…

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan bir fabrikasında iğrenç bir olay yaşandı. Güvenlik görevlisi kadın ile 3 işçi erkek… hemen işlerine son verildi. İşte iğrenç olayla ilgili detaylar

Arslanbey bölgesindeki bu fabrikada, gece vardiyası sırasında bir kadın güvenlik görevlisi ile üç erkek çalışan uygunsuz yakalandı.

Olay, Bağımsız Kocaeli gazetesinin muhabiri Uğur Enç tarafından raporlandı. İddiaya göre, iki erkek güvenlik görevlisi ve bir erkek işçi ile kadın güvenlik görevlisi gece vardiyasında uygunsuz yakalandılar.

img-5705.jpeg

Fabrika yönetimi, durumu öğrenir öğrenmez güvenlik kameralarını inceleyerek dört çalışan hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma sonucunda, söz konusu dört çalışanın iş sözleşmeleri sonlandırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN