Esenyurt'ta darp edilen genç kadın ilk kez konuştu: Adam ruh hastası

Esenyurt'ta Şeyhmus D. sokak ortasında bir kadını darp ederek bayıltıp ardından bir araca sürükleyerek kaçırmıştı. Dehşete düşüren olayın sosyal medyada gündem olmasının ardından zanlı tutuklandı. Genç kadın olayın ardından ilk kez konuştu: Adam ruh hastası.

Türkiye'de kadına yönelik şiddet bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde Esenyurt Piri Reis Mahallesi'nde bir olay meydana geldi. İddiaya göre bir kadınla tartışan Şeyhmus Dağ isimli bir erkek, kadını sokak ortasında darp ederek bayılttı. Bayılan kadını park halindeki minibüse sürükleyerek taşımaya çalışan şüpheliyi, çevredeki vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Olayın ardından Şeyhmus Dağ. tutuklandı. Şeyhmus Dağ ve olay sırasında yanında bulunan Elif I., emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Dağ tutuklanırken, Elif I. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Dağ’ın ayrı suçlardan 11 adet suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

GENÇ KADIN İLK KEZ KONUŞTU

Olayın ardından ilk kez İstanbul Havadis'e konuşan genç kadın, "Adam ruh hastası" ifadelerini kullandı.

Kendisini tehdit ettiğini ve çantasıyla telefonunu zorla aldığını belirten genç kadın, "Burnum şişti, kırık. Gözümde var." dedi.

Genç kadının açıklamaları şu şekilde:

"İşte o çocuk. Tanımıyorum. Beni zorla getirdi. Her tarafta morluk var. Polisi görünce trafik polisi elimi salladım. Kurtar imdat her tarafta kan vardı. Adam ruh hastası, bilmiyorum ki. İlk kez hayatımda böyle bir şey yaşadım. Burnum şişti, kırık. Gözümde var. Çantamı, telefonumu aldı zorla. Çok kötü ya bayılıyordum orada. Silahı getirmiş, patladı orada silah. Korktum, korkuttu beni tehdit etti. Çok kötü bir insan, vicdansız."

NE OLMUŞTU?

Piri Reis Mahallesi'nde önceki gün bir kişinin, döverek bayılttığı kadını yerde sürükleyerek minibüse bindirmesi ve evlerinden olayı görüntüleyerek duruma tepki gösteren vatandaşları tehdit etmesi, cep telefonu kamerasına yansımıştı.

Görüntülerin, sosyal medyada yayımlanması üzerine çalışma başlatan polis, kimliğini belirlediği şüpheli Şeyhmus Dağ'ı gözaltına almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN