Ehliyet sahiplerinin acil uyarı! 31 Mayıs’a kadar yapılması gerekiyor! Geç kalanlara dev ceza

Ehliyet sahiplerinin acil uyarı! 31 Mayıs’a kadar yapılması gerekiyor! Geç kalanlara dev ceza

Ehliyet sahiplerine acil uyarı yapıldı. Trafiğe çıkan sürücüleri yakından ilgilendiren açıklama kapsamında o ödemeler için son tarihin 31 Mayıs 2023 olduğu belirtildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Ehliyeti bulunan ve trafiğe çıkan sürücüleri ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Milyonlarca sürücüyü kapsayan ödemeler kapsamında son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğu belirtildi. Yıl içerisinde iki kez ödenen MTV ödemeleri için belirlenen son tarihe kadar ödeme yapılması gerekiyor. Ödeme tutarları değişiklik gösterirken vatandaşların e-devlet üzerinden ödeme tutarlarını Kontrol etmesi gerektiği belirtildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

ÖDEME TUTARLARI BELİRLENDİ

Trafiğe çıkan sürücüler tek tek uyarıldı. MTV ödemelerinin belirlenen tarihler içerisinde yapılması gerektiği vurgulandı. Trafiğe çıkan sürücülerin yıl içerisinde iki kez yaptığı MTV ödemeleri için en düşük tutar 219 TL olurken en yüksek tutar ise 101.152 TL oldu.
MTV ödemeleri kapsamında her araç farklı tutarda ödeme yapmaktadır. Araçlara göre belirlenen ödeme tutarları kapsamında geç kalan sürücüler ise ekstra ücret ödemek durumunda kalacak.

arac-mtv.jpg

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK?

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalar kapsamında MTV borç ödemeleri için 02.00 – 23.45 saatleri arasında bankalar aracılığı ile ödeme yapılabileceği aktarıldı. Borç bilgisi almak isteyen vatandaşlar ise artık İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden gerekli bilgileri alabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN