Ehliyet sahiplerine müjde! 50 yaş altındaysanız hemen başvurun! O belediye personel alımı yapacak

Ehliyet sahiplerine müjde! 50 yaş altındaysanız hemen başvurun! O belediye personel alımı yapacak

Belediyeler bünyesinde gerçekleştirilen personel alımları dikkat çekiyor. Ehliyet sahibi olan vatandaşları yakından ilgilendiren personel alımları ile ilgili detaylar paylaşıldı. 50 yaş altında personel alımı yapılacağı belirtilirken başvuru şartları ve başvuru tarihi hakkındaki detaylarda duyuruldu. İşte personel başvuru detayları…

Beylikdüzü Belediyesi farklı kadrolarda personel alımı yapılacağını duyurdu. Ehliyet sahibi vatandaşları ilgilendiren ilan kapsamında adaylardan 50 yaşı doldurmama şartı isteniyor. Belediye bünyesinde 10 geçici Beden İşçisi ve 10 Daimi Ağır Vasıta Şoförü olarak 20 personel alımı gerçekleştirilecek. İşte personel başvuru detayları…

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ağır Vasıta Şoförü Alımı; E ve D Sınıfı ehliyete sahip olmak. 50 yaşını geçmemiş olmak. SRC ve Psikoteknik belgesine sahip olmak. En az 10 yıl Ağır Vasıta Şoför Tecrübesine sahip olmak.

sofor.jpg

Beden İşçisi Alımı; En az ilkokul mezunu olmak. 45 Yaşını geçmemiş olmak. Herhangi bir sağlık sorunu olmamak. Emekli veya Emekliliği hak etmemiş olmak. Adayların Beylikdüzü İlçesinde ikamet ediyor olmak. Başvuru şartlarını taşıyor olmak.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 20 İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda personel alımlarında başvuruların belirlenen tarihler arasında Beylikdüzü kariyer e-mail adresi üzerinden yapılacağı aktarıldı. Başvurular hakkındaki detaylı bilgilere https://media.iskur.gov.tr/87604/beylikduzu-belediyesi-personel-a-s-kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilanlari-hk_ek_beylukduzu-belediyesi-personel-a-s-kurum-disi-kamu-isci-ilanlari-pdf.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN