Canlı yayında kan donduran anlar: Muhabir ceset buldu

Muğla'da 50 gün önce kaybolan Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Programın ardından Müge Anlı'nın baş başa görüştüğü Karabulut, cinayeti itiraf edip cesedin yerini söyledi. Karabulut'un tarif ettiği bölgeye giden muhabir ise taşların arasında cesedi görünce büyük panik yaşadı.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan üç çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, 22 Mart tarihinde ortadan kayboldu. Yakınları her yerde aramasına rağmen kendisinden haber alamayınca, ertesi gün polise kayıp başvurusunda bulundu.

Güvenlik güçlerinin tüm çabalarına rağmen Ataş bulunamadı. Şaban Ataş'ın boşandığı halde aynı evi paylaştığı eski eşi Emine Karabulut, çocuklarıyla birlikte İstanbul'da katıldığı bir televizyon programında cinayeti itiraf etti.

CİNAYET İTİRAFI

Emine Karabulut, canlı yayında, "Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu. Ardından cesedi götürdü" dedi. Karabulut, cesedin gömüldüğü yeri de açıkladı.

Programın muhabiri, cesedin gömüldüğü belirtilen bölgeye giderek canlı yayında arama yaptı. Yayın sırasında Şaban Ataş'ın cansız bedeni taşların arasında battaniyeye sarılı ve yarı gömülü bir şekilde bulundu. Muhabir, cesedi görür görmez olay yerinden uzaklaştı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verildi ve cesedin kayıp Şaban Ataş'a ait olduğu belirlendi. Ataş'ın cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İtirafın ardından İstanbul'da programda bulunan Emine Karabulut, Burhanettin Öztürk ve bir şüpheli daha gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN