Buzdolabına madeni para koyan inanamıyor! 10 gün sonra inanılmaz mucize

Buzdolabına madeni para koyan inanamıyor! 10 gün sonra inanılmaz mucize

Buzdolabınıza 1 TL koyduğunuzda göreceğiniz manzara sizi çok şaşırtacak. Avrupalıların uzun yıllardır uyguladığı bu yöntem sayesinde artık gönül rahatlığıyla tatile ya da uzun yola çıkabilirsiniz. Buzdolabına 1 TL koyun 10 gün sonra olanları gözünüzle görün.

Evden çıktığınızda artık aklınız evde kalmayacak. 1 TL yöntemiyle gıdalarınızın bozulup bozulmadığını kısa sürede anlayacaksınız. Avrupalıların da kullandığı bu yöntem size de derin bir nefes aldıracak. Tatile gitmeden önce buzdolabınızı 1 TL koyun bakın neler oluyor…

Uzun seyahatler ya da tatil planları olanlar genelde ürünlerini çöpe atmak ya da birilerine vermek zorunda kalıyor. Ürünlerin bozulup bozulmadığı anlamanız için size mucize bir yöntemden bahsedeceğiz.

img-2854.jpeg

AVRUPALILARIN YILLARDIR KULLANDIĞI YÖNTEM

Öncelikle bir bardağa su doldurun. Daha sonra bu su dolu bardağı dolaba koyup buz tutmasını bekle. Dönmüş buzun üzerine 1 TL koyun ve kapağını kapatın. Hazırladığınız bardağı dondurucu kısmına bırakın.

img-2855.jpeg
ÜRÜN SKT’Sİ İÇİN 1 TL YÖNTEMİ

Tatilden döndüğünüzde eğer bardağın üzerindeki 1 TL bardağın altına düşmüşse buzdolabındaki ürünleriniz hemen atın. Çünkü ürünleriniz bozulmuştur. Eğer 1 TL hala kız bardağın üzerinde duruyorsa ürünlerinizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN