Bakan Bolat duyurdu: Beşiktaş'taki faciada hayatını kaybeden 29 işçinin ailelerine 14,5 milyon yardım

Bakan Bolat duyurdu: Beşiktaş'taki faciada hayatını kaybeden 29 işçinin ailelerine 14,5 milyon yardım

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2 Nisan'da Beşiktaş'ta çıkan yangında hayatını kaybeden 29 emekçinin ailelerine yönelik başlatılan yardım kampanyasında toplanan 14.5 milyon TL'nin İstanbul Valiliği'ne teslim edildiğini açıkladı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Bolat, TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi ile işbirliği içinde, 3 Nisan'da Ankara'da başlatılan ve İstanbul Beşiktaş'ta tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 işçinin ailelerine destek olmak amacıyla düzenlenen E-Birliktelik Yardım Kampanyası'nın sonuçlarını duyurdu.

14.5 MİLYON TL'LİK YARDIM

Açıklamaya göre, kampanya kapsamında toplanan 14.5 milyon TL'lik yardım bugün itibarıyla İstanbul Valiliği'ne teslim edildi. Bakan Bolat, İstanbul Valiliği'nin acılı ailelere eşit miktarda bu yardımı hemen dağıtacağını belirtti. Ayrıca, yangında hayatını kaybeden işçiler için rahmet, ailelerine sabır diledi ve toplanan desteğin ailelerin acılarını bir nebze olsun hafifletmesini temenni etti.

Ticaret Bakanı Bolat, ayrıca bu elim olayın aydınlatılmasını ve sorumluların adalet önüne çıkarılmasını umduğunu, benzer trajedilerin tekrar yaşanmamasını dilediğini ekledi. Kampanyaya destek veren TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi üyesi işletmelere ve Meclis Başkanı Ozan Acar'a teşekkürlerini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN