Guardiola: Fiziksel olarak sorun yaşamayız

Guardiola: Fiziksel olarak sorun yaşamayız

Manchester City menajeri Pep Guardiola, İngiltere'de uzun bir aranın ardından antrenmanlara dönülmesini yorumladı. Kulüp televizyonuna konuşan Katalan futbol adamı, oyuncularının fiziksel performansından hiçbir şey kaybetmeden antrenmanlara döneceğine inandığını söyledi.

Verilen arada futbolcuların bireysel çalışmalarını eksiksiz gerçekleştirdiklerini anlatan Guardiola, "Fiziksel olarak herhangi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum." dedi.

Sağlık çalışanlarıyla birlikte aralıksız hizmet vermek zorunda olan iş kollarındaki çalışanlara da minnettar olduklarını dile getiren Guardiola, futbolseverleri de önerilen tavsiyelere uymalarını rica etti.

Oyuna dönüş sürecinin hassasiyetle yürütülmesi gerektiğine vurgu yapan 49 yaşındaki taktisyen, Haziran ortasında liglerin başlayabileceğini dile getirdi.

Manchester City, Premier League'deki şampiyonluk umutlarını mucizelere bıraksa da Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid deplasmanından avantajlı skorla dönmeyi başarmıştı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN