Gelecek Partisi 'Kardeş Aile' projesini başlattı

Gelecek Partisi 'Kardeş Aile' projesini başlattı

Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, parti olarak "Kardeş Aile" projesini başlattıklarını duyurdu. Her parti yöneticisi ihtiyaç sahibi bir aileyi kardeş aile olarak görüp bu süreçte yardım yapacak.

Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, Koronavirüs salgını nedeniyle 'Kardeş Aile' edinme projesi başlattıklarını söyledi.

"HER YÖNETİCİNİN KARDEŞ AİLESİ OLACAK"

Temurci düzenlediği basın toplantısında, 'Gelecek Gönüllüleri' isimli projenin parti içindeki bir çalışma olduğuna dikkat çekerek, “Biz, bu ülkede kardeşlik ve birlik istiyoruz. Buna göre, Genel Başkanımızdan başlamak üzere, yönetim kademelerinde bulunan her bir kardeşimizin, kardeş aileleri olacak. Kardeş ailelere bu süreçte yardım edilecek" dedi.

Koronavirüs nedeniyle toplanan sosyal yardımların siyasi malzeme olarak kullanılmasına karşı olduklarını belirterek, “STK’ların ve yerel yöneticilerin aktif bir şekilde süreç dahil olmasın arzu ediyoruz” ifadesini kullandı.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK VERİLECEK

"İnsan, insanın elinden tutsun istiyoruz" diyen Temurci, "Herkesin, kendi mahallesinde ihtiyaç sahibi olan bir aileyi, kardeş aile olarak görüp, destek vermesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Temurci, Gelecek Partisi'nin teşkilatlanma çalışmalarını da aralıksız sürdürdüğünü belirterek, videokonferans yöntemiyle toplantılar yaptıklarını söyledi. Temurci, 46 il başkanı atamalarının yapıldığı belirterek, Adana’da Adnan Fındık, Samsun’da Mustafa Yeşilyurt, Karabük’te Burak Onur Gündüz, Denizli’de ise Aykut Yıldırım’ın kurucu il başkanı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN