Fenerbahçe Valbuena'yı resmen açıkladı

Fenerbahçe Valbuena'yı resmen açıkladı

Fenerbahçe’nin yeni transferi yıldız futbolcu Mathieu Valbuena’dan mesaj var. Valbuena yaptığı İstanbul paylaşımda, Türk bayrağı yerine Tunus bayrağı kullandı.

Sosyal medya hesaplarından havalimanında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Valbuena, altına da “İstanbul’a gidiş” notunu düştü. Yıldız oyuncunun paylaştığı fotoğrafta ise THY İstanbul uçağının yerel saatle 11.30’da kalkacağını gösteren tabela yer alıyordu.

BAYRAKLARI KARIŞTIRDI

Valbuena yaptığı İstanbul paylaşımda, Türk bayrağı yerine Tunus bayrağı kullandı. Ancak hatasını hemen fark eden Fransız yıldız, bir süre sonra paylaşımını silip Türk bayrağı kullanarak yeniden paylaştı.

17-06/12/screenshot_1.png

FENERBAHÇE RESMEN DUYURDU

Fenerbahçe, Mathieu Valbuena ile prensip anlaşması sağlandığını resmi olarak duyurdu.

Fenerbahçeden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Mathieu Valbuena ve takımı Olympique Lyon ile yaptığı görüşmeler sonucu kulübümüze transferi konusunda prensip anlaşmasına varmıştır. Resmi transfer dönemi açıldıktan sonra Mathieu Valbuena ile sözleşme imzalanacaktır." ifadelerine yer verildi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN