Facebook çalışanları yaz sonuna kadar evde

Facebook çalışanları yaz sonuna kadar evde

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, koronavirüsün şirket üzerindeki etkilerinin bir süre daha süreceğini söyledi. Zuckerberg, çalışanların yaz sonuna kadar ise evlerinde olacaklarını açıkladı.

Facebook'un kurucusu ve CEO'su olan Mark Zuckerberg, şirkette 50 kişiden fazla kişinin katılacağı tüm toplantıları 2021'in Haziran ayına kadar iptal ettiğini duyurdu. Zuckerberg, çalışanların bir süre ofise dönmelerini beklemediklerini dile getirdi.

"EN AZ MAYIS SONUNA KADAR EVDELER"

Zuckerberg, Facebook sayfasından yaptığı açıklamada şirket çalışanlarının büyük bölümünün en az mayıs ayının sonuna kadar evden çalışmaya devam edeceğini söyledi. Zuckerberg, karmaşık donanımlarla çalışan mühendisler ile karşı terörizm ve intihar önleme gibi konularda içerikleri denetleyen bazı çalışanların ise ofise biraz daha erken döneceğini söyledi.

"İSTERLERSE YAZ SONUNA KADAR..."

Zuckerberg "Ofiste çalışma konusunda kendini rahat hissetmeyen ya da okulların kapanması nedeniyle çocuklarına bakacak birini bulamayan çalışanlarımız isterlerse yaz sonuna kadar evlerinden çalışmayı sürdürebilirler. Umarım önlemlerimiz koronavirüsünün yayılımını önlemeye yardımcı olur ve çalışma arkadaşlarımızı güvende tutar" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN