Emily Bronte’nin hayatı yeniden beyazperdede

Emily Bronte’nin hayatı yeniden beyazperdede

‘Uğultulu Tepeler’in yazarı Emily Bronte’nin hayatı film oluyor. Ünlü oyuncu Frances O’Connor yazıp yöneteceği filmde Bronte’yi Emma Mackey canlandıracak.

İngiliz Yazar Emily Bronte’nin hayatı film oluyor. Filmi, Madame Bovary ve The Missing dizileriyle Altın Küre’ye aday gösterilen; Mansfield Park’taki rolüyle bütün dünyada ünlenen oyuncu Frances O’Connor yazıp yönetecek. Yazar Bronte’ye ise Sex Education’ın yıldızı Emma Mackey hayat verecek. Emily Brontë’nin hayatına ve yazarlık kariyerinin ilk yıllarına odaklanacak olan film, O’Connor’un ilk uzun metraj çalışması olarak izleyiciyle buluşacak. Oyunculukta Mackey’e Joe Alwyn, Fionn Whitehead ve Emily Beecham eşlik edeceği filmin çekimleri önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN