O tarihten sonra memur olanlara kötü haber! SGK uzmanı açıkladı: Emekli aylığınız yarıya düşebilir

O tarihten sonra memur olanlara kötü haber! SGK uzmanı açıkladı: Emekli aylığınız yarıya düşebilir

Emekli maaş tartışmaları devam ederken uzman isimlerden açıklamalarda peş peşe geliyor. O tarihten sonra memur olanlar bu habere çok üzülecek. SGK uzmanı Ali Tezel açıkladı. Emekli aylığınız yarı yarıya düşecek. İşte emekli maaşları hakkındaki tüm detaylar…

Her çalışanın hayali emekli olduktan sonra iyi bir gelir sağlamaktır. Türkiye'de milyonlarca emekli vatandaş yer alırken emekli olmayı bekleyenler de emekli olduktan sonra alacakları rakamları merak ediyor. SGK uzmanları emekli maaşları hakkında önemli açıklamalarda bulunurken emekli maaşları için o tarihler işaret edildi. O tarih sonrasında memur olanlar dizlerini dövecek. İşte emekli maaşları hakkındaki tüm detaylar…

EMEKLİ MAAŞLARI YARIYA DÜŞÜYOR

Emekli olduktan sonra ne kadar maaş alacağınızı merak ediyorsanız açıklama SGK uzmanı Ali Tezel'den geldi. SGK tescil hizmet dökümünde yer alan aylık primi esas kazançları işaret eden uzman isim, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte memurları üzen o haberi verdi.

para-almak-1.jpg

1.10.2008’den sonra memur olan çalışanların SGK tescil hizmet dökümüne bakması gerektiğini belirten uzman isim, Mart 2024 itibarıyla aylık primi esas kazancın ne kadar olduğuna bakılarak o rakamın yarısı kadar emekli aylığı verileceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN