Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti

75 yıllık köklü geçmişe sahip Alkoçlar Otelcilik A.Ş., yüksek enflasyon ve artan maliyetler nedeniyle iflas etti. Sanatçı Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait olan şirket, turizm sektöründeki genel durgunluktan dolayı konkordato talebinde bulunmak zorunda kaldı. Ancak mahkeme konkordato talebini reddederek şirketi iflasa sürükledi.

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait Alkoçlar Otelcilik AŞ, iflas etti ve otelleri kapatıldı. Şirket, yüksek enflasyon ve artan maliyetlerin etkisiyle zor bir döneme girmişti.

Halk TV'nin haberine göre konkordato talebinde bulunmasının ardından mahkeme, 4 Nisan'da şirketin iflasına karar verdi. Bu kararla birlikte şirketin tasfiyesi başladı.

Alkoçlar Otelcilik, 75 yıl önce temelleri atılan köklü bir marka olarak biliniyordu ve Bursa Uludağ, Bodrum ve Antalya gibi turistik bölgelerde 10'dan fazla otele sahipti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN