Bizim Toptan 2023'te büyüme trendini sürdürdü

Bizim Toptan 2023'te büyüme trendini sürdürdü

Bizim Toptan, 2023 yılında stratejik hamleler ve genişleme adımlarıyla büyümesini sürdürdü. Şirket 2023'te yeni mağaza açılışları, SEÇ Market ağının genişlemesi ve g2m şirketinin devralınması gibi önemli adımlar attı. Bizim Toptan CEO'su Hüseyin Balcı, "2,4 milyonun üzerinde aktif müşteriye hizmet verdik" dedi.

Şirket, yıl boyunca 5 yeni mağaza açılışı gerçekleştirerek yurt genelindeki mağaza sayısını 182'ye çıkardı. Ayrıca, geleneksel esnafı modern marketlere dönüştürerek esnafı destekleyen bayilik iş modeline sahip SEÇ Market mağazalarının sayısı 2 bin 747'ye yükseldi.

SEKTÖRÜNDE LİDER KONUMUNDA

Perakende kanalında büyümesini sürdüren Bizim Toptan, Ev Dışı Tüketim (EDT) kanalındaki gücünü de Yıldız Holding şirketlerinden g2m'nin devralınmasıyla genişletti. g2m'nin sektör tecrübesi ve geniş ürün portföyüyle Bizim Toptan, EDT sektöründe lider konumuna ulaştı.

'2,4 MİLYONUN ÜZERİNDE AKTİF MÜŞTERİYE HİZMET VERDİK'

Bizim Toptan CEO'su Hüseyin Balcı, yaptığı açıklamada 2023'ün yatırım odaklı büyüdükleri bir yıl olduğunu belirterek, "Gerek mağaza sayısı gerekse de satış ve SEÇ Market'te büyüme hedeflerimizi gerçekleştirirken, 2,4 milyonun üzerinde aktif müşteriye hizmet verdik. Yıl içinde g2m şirketini devralarak EDT stratejimiz için çok önemli bir gelişmeyi tamamladık" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN