Venezuela'da aç olan halk sığırı saniyeler içinde parçaladı

Venezuela'da aç olan halk sığırı saniyeler içinde parçaladı

Venezuela'da açlık çeken bir grup insan, yakaladıkları bir sığırı saniyeler içinde parçaladı. Dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip ülkesinde açlıktan yakınan insanların hayvanı parçalama görüntüleri düşündürdü.

Son günlerde hükümete karşı yapılan protestolarda dört kişinin öldüğü Venezuela'da açlıkla mücadale eden köylülerin bir sığırı sopa ve taşlarla öldürüp etini paylaştıkları anların görüntüsü sosyal medya hızla yayıldı.

"AÇIZ" DİYE BAĞIRDILAR

Sığır, yediği darbelerden dolayı yere yığılınca daha fazla kişi etini paylaşmak için toplandı. Yerel yetkililere göre son günlerde yaklaşık üç yüz sığır bu şekilde öldürüldü. Köylüler sığıra vururken "açız" diye bağırdı.

VİDEOYU MUHALEFET LİDERİ PAYLAŞTI

Muhalefet lideri Carlos Paparoni, ülkede yaşanan yemek sıkıntısını dile getirmek için videoyu sosyal medya üzerinden paylaştı. 

İŞTE O ANLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN