Stockholm'deki Türk Kültür Merkezi'nde bombalı saldırı

Stockholm'deki Türk Kültür Merkezi'nde bombalı saldırı

İsveç'in başkenti Stockholm'deki Botkyrka Türk Kültür Derneği'ne PKK ve PYD yandaşı 200 kişinin baskından sonra bugün de dernekte patlama meydana geldi.

İsveç'in başkenti Stockholm'de, geçen hafta terör örgütleri PKK ve PYD yandaşı bir grubun taşlı saldırısına uğrayan Botkyrka Türk Kültür Derneğine ses bombası atıldı.

Can kaybı yok

Can kaybının olmadığı saldırıda büyük oranda maddi hasar meydana geldi. Polis olay yerinde inceleme başlatırken, derneğin bulunduğu bölgeyi güvenlik şeridi ile kapattı.

Botkyrka Türk Kültür Derneği Başkanı İsmail Zengin, yerel saatle gece 21.00'de yaşanan olayda camların kırıldığını ve duvarların zarar gördüğünü ifade etti.

Sağduyu çağrısı

Aynı semtte Türkiye'den gelen Kürt kökenli vatandaşlarla kardeş içinde yaşadıklarını ve dışarıdan birilerinin bu kardeşliği bozmak istediğini vurgulayan Zengin, herkesi sağduyulu olmaya çağırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN