Filistin'e destek veren Bella Hadid kariyerine ara verdi

Filistin'e destek veren Bella Hadid kariyerine ara verdi

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'de sürdürdüğü saldırılar, tüm dünyada tepkilere neden olmaya devam ediyor. Saldırılara tepki gösteren isimlerden biri de dünyaca ünlü model Bella Hadid oldu. Hadid, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını kınadı ve kariyerine ara verdiğini açıkladı.

Filistin kökenli model Bella Hadid, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki göstererek Filistin'e destek vermişti. Bu duruşu ölüm tehditlerine ve iş birliklerinin iptal edilmesine neden oldu. Hadid, bu zorluklara rağmen radikal bir karar alarak modellik kariyerine son verdi ve Filistin davasına daha fazla zaman ayırmak için Teksas'a taşındı.

Hadid, daha önce yaptığı açıklamalarda İsrail Başbakanı Netanyahu'yu Hitler'e benzetmiş ve Filistin'e verdiği desteği sürdüreceğini belirtmişti. Bu tutumu birçok kişi tarafından takdir edilirken, İsrail'den ve İsrail'i destekleyenlerden de büyük tepki çekti. Hadid, gelen tepkiler ve ölüm tehditleri nedeniyle ailesinin de tehlikede olduğunu ifade etmişti.

Dünyaca ünlü moda markası Dior, yeni kampanyasında Filistin asıllı Hadid'den vazgeçerek İsrailli model May Tager ile anlaştı. Bu durum Hadid'in modellik kariyerinin önünde bir engel teşkil etti.

MODELLİK KARİYERİNİ SONLANDIRDI

Tüm bu gelişmeler ışığında Bella Hadid, modellik kariyerini sonlandırma kararı aldı. Hadid, sevgilisi Adan Banuelos ile birlikte Teksas'a taşındı ve daha sakin bir yaşam tarzını tercih etti.

Hadid, bu kararı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"10 yıl modellik yaptıktan sonra, kariyerime o kadar çok enerji, sevgi ve çaba harcadığımı ve uzun vadede bunun karşılığını görmediğimi fark ettim. Modellik beni birçok güzel yere götürdü ve inanılmaz insanlarla tanışmamı sağladı, ancak artık kalbimi ve ruhumu besleyen başka bir şey yapmak istiyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN