Cingöz Recai kimdir? Cingöz Recai filminin oyuncuları kimler, konusu ne? Cingöz Recai izle

Cingöz Recai kimdir? Cingöz Recai filminin oyuncuları kimler, konusu ne? Cingöz Recai izle

Cingöz Recai konusu nedir? Cingöz Recai kim? Cingöz Recai filmi nasıl izlenir? sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Peyami Safa'nın romanlarında yer verdiği 'Cingöz Recai' adlı karakterin üçüncü beyazperede uyarlaması olan 'Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü' adlı sinema filmi, bu akşam Fox TV'de ekranlara gelecek. Peki, Cingöz Recai oyuncuları kimdir? Cingöz Recai filmi ne zaman çekildi? Detaylar haberimizde...

'Cingöz Recai filminin oyuncuları kimler?', 'Cingöz Recai kimdir?', 'Cingöz Recai filminin konusu ne?' sorularının yanıtlarını sayfamızda bulabilirsiniz. Bu akşam Fox TV'de 'Yasak Elma' dizisinin yeni bölümü yerine, saat 20.30'da Kenan İmirzalıoğlu ve Meryem Uzerli'nin başrollerinde yer aldığı Türk filmi 'Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü' ekrana gelecek. Film hakkındaki detayları merak eden sosyal medya kullanıcıları, 'Cingöz Recai filmi nerede çekildi?' 'Cingöz Recai konusu nedir?', 'Cingöz Recai filminin oyuncu kadrosunda kimler var?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. 'Cingöz Recai izle' detaylarını KARAR.com okurları için derledik...

CİNGÖZ RECAİ FRAGMANI

CİNGÖZ RECAİ İZLE

Komedi filmi 'Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü' filmini Netflix üzerinden izlemek için BURAYA, Google Play üzerinden izlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz. Fox TV canlı yayını için BURAYA tıklayın. Cingöz Recai filmi, 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 20.30'da Fox TV'de ekrana gelecek.

CİNGÖZ RECAİ SİNEMADA KAÇ KİŞİ İZLEDİ?

13 Ekim 2017'de vizyona giren Cingöz Recai filmi, sinema salonlarında 612 bin 86 kişi tarafından izlendi. Cingöz Recai'nin IMDB puanı ise 10 üzerinden 4.9 olarak gerçekleşti.

CİNGÖZ RECAİ KONUSU NE?

'İyiliksever hırsız' Cingöz Recai yıllar sonra yeni bir soygun için ekibiyle sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa, oyundan oyuna geçerek, kimsenin bilmediği gerçek hedefine yaklaşmaya başlar. Yıllardır aradığı, kişisel bir kin güttüğü Hayalet, artık ona nefesi kadar yakındır. Tabii ki belası Baş Komiser Mehmet Rıza da peşinde.

CİNGÖZ RECAİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut'un yazdığı, yönetmenlik koltuğunda Onur Ünlü'nün oturduğu Cingöz Recai filminin oyuncu kadrosunda; Kenan İmirzalıoğlu (Cingöz Recai), Haluk Bilginer (Mehmet Rıza), Meryem Uzerli (Göze), Musa Uzunlar (Hayalet), Fatih Artman (Eren), Algı Eke (Hülya), Ushan Çakır (Arsen), Selim Bayraktar (Adil), Hakan Boyav (Ayıboğan), Serkan Keskin (Sadri), Meriç Aral (Filiz), Boran Kuzum (Cüneyt), Günay Karacaoğlu, Deniz Hamzaoğlu, Eser Eyüboğlu, Kenan Ece, Arsal Mazmanoğlu, Erşan Utku Ölmez, Laçin Ceylan, İcmal Aktuna gibi isimler yer alıyor.

CİNGÖZ RECAİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Cingöz Recai'nin çekimlerinin bir kısmı İstanbul'u çeşitli ilçelerinde, bir kısmı ise Rusya'nın St. Petersburg şehrinde çekildi.

CİNGÖZ RECAİ KİMDİR?

Cingöz Recai, Türk edebiyat dünyasının önemli yazarlarından Peyami Safa'nın 'Server Bedi' adı altında yazdığı ve Arsen Lüpen'den esinlenmiş olduğu hırsız karakteridir. Hikayelerdeki bir diğer karakter de, Cingöz Recai'yi yakalamaya çalışan polis müfettişi Mehmet Rıza, romana sonradan dahil olan Sherlock Holmes ve yardımcısı Dr. Watson'dır.

Cingöz Recai, Arsen Lüpen'i anımsatan bir kibar hırsızdır. Kadınların gönlünü hemen çelebilen, işlediği suçlarda onlarla işbirliği yapan, yakışıklı, etkileyici, zeki bir adam. İyi bir ailenin iyi eğitim almış çocuğu, çok iyi İngilizce biliyor. Hırsızlığı ABD'de öğrenmiş. Zevk için çalıyor. Zenginlerden aldığını yoksullara dağıtıyor, bu haliyle Robin Hood'u da anımsatıyor

Kitaplar genelde gereksiz bilgi içermeyip direkt olarak senaryoya yöneliktir.

CİNGÖZ RECAİ AFİŞ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN