Cansel Çördük kimdir? Cansel Çördük'ün sağlık durumu | Dalga geçti koronavirüse (corona virüse) yakalandı

Cansel Çördük kimdir? Cansel Çördük'ün sağlık durumu | Dalga geçti koronavirüse (corona virüse) yakalandı

Kısmetse Olur'un fenomen ismi Cansel Çördük koronavirüse (corona virüs) yakalandı! Dünya genelinde binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs, ülkemizde de hızla yayılmaya devam ediyor. Kısmetse Olur programının tanınan isimlerinden Cansel Çördük, sosyal medyadan yaptığı açıklamada koronavirüs kaptığını duyurdu. Vatandaşlar, Cansel Çördük kimdir? Kısmetse Olur Cansel kim? Cansel Çördük'ün sağlık durumu nedir? sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte detaylar...

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkarak neredeyse tüm dünyaya yayılan koronavirüs (corona virüs) salgını, binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Şu ana kadar koronavirüs vakas sayısı ise 150 bini geçmiş durumda... Virüse yakalananlardan birinin de Kısmetse Olur programının fenomen ismi Cansel Çördük olduğu ortaya çıktı. Peki, "Cansel Çördük kimdir?", "Cansel Çördük sağlık durumu nedir?", "Kısmetse Olur Cansel Çördük kim?" Merak edilenleri KARAR.com okurları için derledik...

KORONAVİRÜSTEN (CORONA VİRÜSTEN) KORUYACAK 14 KURAL

CANSEL ÇÖRDÜK CORONA VİRÜSE YAKALANDI

Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel Çördük, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Bu zamana kadar virüsle dalga geçtiğini söyleyen Çördük, "Çok ağır geçiriyorum ve çok zor nefes alıyorum" dedi.

Yıllar önce izdivaç programı Kısmetse Olur ile adını duyuran ve şimdilerde ABD'de yaşayan Cansel Çördük'ün, koronavirüs testi pozitif çıktı.

CANSEL ÇÖRDÜK SAĞLIK DURUMU

Sosyal medya fenomeni Cansel Çördük'ün açıklaması şu şekilde:

"Birkaç gündür öksürük, nefes darlığı çektim ama çok ciddiye almadım çünkü hep bunlardan şikayet ediyordum. Zaten nefes darlığı vs hep vardı çocukluğumdan beri. ‘Bu korona virüs olayı bana bulaşmaz’ diye düşünsem bile hep temiz, hijyenik kaldım yaşıma rağmen.

Yakalandığımı birkaç dakika önce öğrendim, karantinaya alındım. Yaşım 23 olmasına rağmen çok ağır geçiriyorum, çok zor nefes alıyorum yaşımdan dolayı. Beni hasta olarak kabul ettiler, yaşlıları etmiyorlar.

Zaten çocukluğumdan beri olan nefes darlığımı çok ağır çekiyorum. Bana bakan hemşire kadın bir siyahi ve bir sürü insanın işten kaçıp eve kapandığını söyledi. Bu kadın para için burada değil. Ve evet böyle insanlar hala var. O yardım etmek istiyor.

Açıkçası bu koronavirüs şeyiyle dalga geçiyordum, beni ele geçirene kadar. İki hafta karantinada kalacağım. Asla evden çıkma! Ben atlatacağım ama 53 yaş ve üstü hayır."

CANSEL ÇÖRDÜK KİMDİR?

Cansel Çördük, 1995 yılında dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Antalya'dan İstanbul'a taşındı. Lisansını İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Çılgın Dersane filminde rol alan Çördük, Kanal D ekranlarına yayınlanan Kısmetse Olur isimli yarışma ile adını geniş kitlelere duyurdu. Aynı programda tanıştığı Eser West ile olan inişli çıkışlı ilişkisiyle sürekli gündem oluyordu. Sosyal medyada iddialı paylaşımlarda bulunan Cansel Çördük, modellik yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN