Cambridge Üniversitesi gelecek sene de derslere online olarak devam edecek

Cambridge Üniversitesi gelecek sene de derslere online olarak devam edecek

Dünyanın önde gelen eğitim kurumlarından Cambridge Üniversitesi, koronavirüs salgınının uzun süreli olması beklenen etkilerine dikkat çekerek, gelecek sene de derslerin internet üzerinden yapılacağını duyurdu.

800 yıllık Cambridge Üniversitesi, gelecek Ekim ayında başlayıp 2021'in yazına kadar sürecek yeni eğitim-öğretim yılında da "büyük ihtimalle sosyal mesafe uygulanması gerekeceğini" belirtti.

Üniversiteden yapılan açıklamada devletin koronavirüs uygulamalarında bir değişim olursa kararın tekrar masaya yatırılacağı belirtildi. Dersler çoğunlukla dijital ortamda yapılacak.

Açıklamada Cambridge yönetimi, sosyal mesafe kurallarına uyulduğu sürece küçük grupların beraber çalışmasına izin verilebileceğini belirtti. Bu, daha az katılımcılı derslerin sosyal mesafeye uyulduğu sürece yüz yüze yapılabileceği yorumlarına sebep oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN