Bakan Kasapoğlu, federasyon başkanları ile toplantı yapacak

Bakan Kasapoğlu, federasyon başkanları ile toplantı yapacak

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, federasyon başkanlarıyla bugün video konferans yoluyla toplantı yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu ve Türkiye Hentbol Federasyonu'nun başkanlarıyla video konferans yönetimiyle bugün bir toplantı yapacak.

Bakanlık'tan yapılan açıklamaya göre, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Kulüpler Birliği Vakfı da bu toplantıya katılacak.

Saat 16.00'da başlayacak toplantının ardından ele alınan konular ve kararlar kamuoyuyla paylaşılacak.

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile ilgili son bilgileri paylaşmıştı. Bakan Koca, dün yaptığı açıklamada son 24 saatte 63 kişinin hayatını kaybettiğini, toplam can kaybı sayısının 277'ye yükseldiğini duyurmuştu. Toplam vaka sayısı ise 15 bin 679.

Koca şunları kaydetmişti: "Son 24 saatte yapılan test sayısı 14 bin 396, vaka sayısı 2 bin 148. Hayatını kaybedenlerin sayısı 63. Toplam 333 hastamız iyileşti. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı 277 oldu.

EN ÇOK VAKA İSTANBUL'DA

Daha çok vaka İstanbul'da. İstanbul'daki vaka sayısı 8 852. Yüzde 60'lara yakın. 853 vaka İzmir, 752 vaka Ankara, 410 vaka ise Kocaeli, Konya 584 vaka.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN