Ankara BB camilerde maske ve seccade dağıttı

Ankara BB camilerde maske ve seccade dağıttı

Ankara Büyükşehir Belediyes 65 camide cuma namazı öncesi tek kullanımlık seccade ve maske dağıttı.

65 camide cuma namazı öncesi temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymalarını sağlayarak ücretsiz maske ve tek kullanımlık seccade de dağıttı.

Camilerde daha önceki günlerde hijyen çalışması yapan büyükşehir ekipleri, yağışlı hava nedeniyle vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirmelerini kolaylaştırmak için cuma namazı öncesi de dezenfeksiyon ve temizlik işlemlerini sürdürdü.

MASKE VE SECCADE DAĞITILDI

Kurduğu stantlarda maske ve tek kullanımlık seccade dağıtımının dışında vatandaşları ateş ölçer, kolonya ve dezenfektan ürünlerle karşılayan büyükşehir belediyesi, olası rahatsızlıklar için ambulanslarını da hazır bekletti.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Aslan, vatandaşların huzurlu ve temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmesini sağlamayı amaçladıklarını belirterek, şu bilgileri verdi:

"BU HİZMETİMİZ DEVAM EDECEK"

”Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak valiliğimizle ve il müftülüğümüzle yaptığımız görüşmeler neticesinde A ve B grubu olarak nitelendirdiğimiz 65 camide hem namazlık hem de maske dağıttık. Cemaatimiz çok şükür toplu namaz kılma imkanına kavuştu. Bundan sonra da camilerimizde bu tür hizmetlerimiz devam edecek. Hem seccade dağıtımı hem de temizlik ve dezenfeksiyon konusunda desteklerimiz sürecek.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN