Acun Ilıcalı'nın Instagram'da dünya rekoru kırdı

Acun Ilıcalı'nın Instagram'da dünya rekoru kırdı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Instagram'da dünya rekoru kırdı. Ilıcalı'nın Survivor ekibiyle beraber açtığı canlı yayın anlık 3 milyon kişi tarafından izlendi.

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, geçen günlerde Survivor Gönüllüler takımıyla Instagram üzerinden canlı yayın yapmıştı. Yoğun ilgi gösterilen yayın, anlık 1 milyon izleyiciye ulaşmış ve Türkiye'de en çok izlenen Instagram canlı yayını olmuştu.

Daha sonra Ilıcalı, Survivor programında yeni bir rekor denemesinde bulunacaklarını açıklamıştı. Ilıcalı, tüm Survivor ekibiyle dün yeniden bir canlı yayın gerçekleştirdi.

3 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Acunn.com'un aktardığına göre Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde yapılan canlı yayın, Instagram'da anlık 3 milyon kişi tarafından izlendi ve dünya rekoru kırıldı.

Önceki rekor, ünlü rapçi Tekashi69'a aitti. 24 yaşındaki ünlü rapçinin hapis cezasından bahsettiği canlı yayın, anlık olarak 2 milyon kullanıcı tarafından izlenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN